Minikonfirmander

Minikonfirmand-undervisning er et tilbud til børn, der går i 3. klasse på én af sognets skoler. De inviteres til et forløb i kirken hver torsdag lige efter skoletid fra midt i august og indtil sidst i november måned.

Forløb
Børnene hentes på skolerne, Vi går over i vores store hyggelige kirke, hvor vi hører om alt det der foregår i kirken, hører bibelhistorier, synger og danser på den fede måde. 
Efter en lille forfriskning i Michaelisgaarden, er vi klar til dagens aktivitet, som kan være kreative ting, bygge med LEGO, lege forskellige lege eller være på løb.
Når vi er færdige følges børnene tilbage til skolerne.

Særlige begivenheder
Undervejs i forløbet deltager minikonfirmanderne i en af efterårets spaghettigudstjenester, hvor vi laver drama, sang og dans og hvad vi ellers kan finde på af sjove ting.
Som afslutning på forløbet inviteres minikonfirmander, forældre og søskende til en afslutningsfest, hvor minikonfirmanderne får overrakt en gave fra menighedsrådet.

Tilmelding og kontakt
For mere information kontakt Kirke- og børnemedarbejder Malene Thams Steffensen 5141 6413 eller på mail malene@sct-michaelis.dkMini KLUB

Mini klub er for de minikonfirmander der gerne vil fortsætte lidt endnu med minikonfirmandundervisningen. Vi har klub for minikonfirmanderne torsdag eftermiddag efter skole fra januar og indtil påske. 

I klubben laver vi mange af de samme ting som til minikonfirmand. Vi hører gode historier fra biblen, synger, leger og laver mange spændende aktiviteter. 

Vi henter børnene på skolerne og følger dem tilbage når vi er færdige.

   Børnekalender