Paraftener - "Mig og min elskede"

Kirken er ikke bare et rum, hvor man kan blive viet - og derefter overladt til isoleret tosomhed i medgang og modgang.  Vi ønsker at give hjælp og inspiration til at fortsætte sammen, også når det er udfordrende. Og vi ønsker at styrke det gode parforhold.

Derfor afholder vi halvårlige aftener for par med oplæg og parvis samtale: "Mig og min elskede"

Hyggelig café-stemning fylder Michaelisgaarden, hvor man sidder parvis ved bordene. Der er kompetente oplægsholdere, som kommer med indspil til samtalerne. Aftnerne er en god mulighed for at få talt med sin partner om nogle af de vigtige ting i parforholdet: Kommunikation, sex, økonomi, venskab osv.

Der serveres altid en lækker anretning, som regel i form af chokolade og frugt eller ost og kiks.

Praktik

Tid: Aftnerne forløber fra kl. 19.00 - 21.15
Sted: Michaelisgaarden, Vendersgade 30B, 7000 Fredericia
Pris: Deltagelse koster 75 kr. pr. person

Tilmeld dig her, hvis du ønsker halvårlige påmindelser, når den næste paraften nærmer sig. 

Har du spørgsmål til paraftener eller ønsker du at tilmelde dig en kommende aften, kan du skrive til Oline Kobbersmed på: oline@sct-michaelis.dk

Andre ressourcer om det gode parforhold

Kirkens præster står til enhver tid til rådighed for samtale, også når parforholdet er udfordret. Kontakt præsterne.

- På Parvis.dk kan du finde inspiration, sende spørgsmål eller læse, hvad andre har spurgt om i relation til parforhold og samliv.
- På aegteskabsdialog.dk er invitation til at tage på en "kæreste-weekend" med særligt indhold.
- På youtube findes en lang række lærerige seminarer og foredrag om ægteskab. Vi vil fx gerne anbefale dette seminar med Mattias Stølen Due, der er direktør i Center for Familieudvikling. 
- Under overskriften "Pas på parforholdet" har Mattias Stølen Due endvidere lavet en lang række små videoer (3-5) i samarbejde med Berlingske. De ligger på youtube.

 

 

   Parforhold arrangementer