Konfirmation

Det er en stor oplevelse hvert år, når vi fejrer konfirmation! Læs om alle praktiske forhold for konfirmationerne under hver enkelt kalenderbegivenhed nedenfor.

Konfirmation 2025
Tilmeld jer via dette link!

Konfirmandundervisning
Før festdagen følger et skoleår med konfirmationsundervisning, og vi har en meget velfungerende samarbejdsaftale med Fredericia Realskole omkring dette. Konfirmationsundervisningen er et tilbud til alle elever i 7. klasse, uanset om man ønsker at blive konfirmeret eller ej.

Selv om man går på en anden skole end Fredericia Realskole, er man naturligvis stadig meget velkommen til at blive konfirmeret i Sct. Michaelis Kirke samt at følge konfirmandforberedelsen. I bedes da kontakte en af kirkens præster for nærmere aftale.

Ønsker man at blive konfirmeret i et andet sogn, er det stadig muligt at følge undervisningen i Sct. Michaelis Kirke sammen med sine klassekammerater. I bedes da udfylde tilmeldingsformularen og notere jeres ønske under ”bemærkninger”.

Konfirmationen er en bekræftelse af den kristne dåb, hvorfor man skal være døbt for at kunne blive konfirmeret. Er man endnu ikke døbt, når konfirmandforberedelsen begynder, så bedes I notere dette i tilmeldingsformularen, og så vil I blive kontaktet af en af kirkens præster for nærmere aftale.

Konfirmationsdatoer i de kommende år
Konfirmationer i Sct. Michaelis ligger altid i den sidste weekend i april.
Se konfirmationsdatoer i de kommende år

   Konfirmation i Sct. Michaelis Kirke