Sct. Michaelis Kirkes menighedspleje er kirkens diakonale "arm". Vores vision er, at det skal kunne mærkes i sognet, at Sct. Michaelis Kirke er her. Det skal mærkes igennem kirkens omsorg, gæstfrihed og hjælp – og forkyndelse af evangeliet om Jesus Kristus. Vi ønsker, at mennesker, særlig dem, der er trængte, ved, at kirken er et sted, der har omsorg og viser omsorg for den enkelte – uanset livssituation.

Helt konkret kommer dette til udtryk igennem julehjælp og støtte til kirkelige lejre. Men vi er også med til at skabe fællesskaber i det vi støtter café Michael, kirkekaffe om søndag og andre måder, hvorpå vi bringer mennesker sammen. 

Vi ønsker, at dem, der oplever sig glemt, klemt eller som ingen vil lytte til, skal vide, at kirken ønsker at se dem, lytte til dem og hjælpe i det omfang, det er muligt. Kirken kan ikke hjælpe i enhver sammenhæng, men vil i enhver sammenhæng tage mennesket alvorligt.

Ønsker du at komme i kontakt med menighedsplejen, 

kan du kontakte kirkens præster, som meget gerne vil tale med dig. 

Vil du støtte menighedsplejen?

  1. Du kan støtte os via Sammenvirkende Menighedspleje og på den måde opnå fradrag. Følg linket og udfyld formularen – Husk at afkrydes feltet "Lokal Menighedspleje"!
  2. Det er også muligt at tegne et gavebrev eller en fastgiver ordning. Her kan du læse om, hvordan du gør dette.
  3. Det er også muligt at støtte via MobilePay. Kontakt menighedsplejens formand for at få oplyst MobilePay nummer, da vi ikke må offentliggøre dette på hjemmesiden.

Formand for menighedsplejen,
sognepræst Thomas K. Nedergaard,
5048 4786
thkn@km.dk

 

 

Bestyrelsen for Sct. Michaelis Kirkes Sogns Menighedspleje

Formand
Sognepræst Thomas K. Nedergaard

Næstformand og sekretær
Bjarne Gertz Olsen

Kasserer
Stig Lilleøre

Øvrige medlemmer
Anette Ingemansen,
Annette Johansen
Herdis Jacobsen,
Diakonimedarbeder Oline Kobbersmed,
Sognpræst Kristoffer Simonsen