Søndagsgudstjeneste i Sct. Michaelis Kirke

HELE MENIGHEDENS GUDSTJENESTE

Alle søndage og helligdage fejres gudstjeneste (traditionelt også kaldt Højmesse) i Sct. Michaelis Kirke. Her følges et temmelig fast forløb med salmer, trosbekendelse, prædiken, nadver, velsignelse og indimellem dåb.

Søndagsgudstjenesten i Sct. Michaelis Kirke varer som regel fra kl 10.00 - 11.15, og der deltager 150 - 250 personer hver søndag.

Minitræf (0-3 år) og Børnetræf (3-12 år)

Der kommer rigtig mange børn i Sct. Michaelis Kirke - og det er er vi utroligt taknemmelige for!

Børnene samles i Michaelisgaaren lige inden prædikenen, hvor de hygger sig med fx sang, leg, tegning, bibelfortælling og en lille forfriskning. Børnene følges tilbage igen, så de kan være med til nadver.

Så tag gladeligt børnene med til søndagens gudstjeneste - for det er meget vigtigt for os, at der er plads til alle!

Læs mere om nogle af de mange særlige muligheder for børn under søndagsgudstjenesterne.

Kirkekaffe

Langt de fleste søndage slutter gudstjenesten med en vigtig mulighed for at tale med hinanden. Nemlig kirkekaffe! Det foregår som regel på kirkegården foran kirken.

Frivillige

Der er rigtig mange frivillige involveret i vores gudstjenester i forbindelse med børnetræf, velkomst, skærmstyring, nadver, kirkekaffe osv.

Er du ny?

Hvis du er ny i kirken, er du velkommen til at henvende dig til vores lille velkomstteam, som står i døren og byder velkommen. De vil altid gerne hjælpe dig til rette eller fortælle dig mere om kirken.

Du er også altid velkommen til at kontakte en af kirkens præster, ligesom det er et vigtigt værdisæt for os i menigheden, at vi alle skal være med til at tage godt imod nye.
Så hold jer endelig ikke tilbage med at hive fat i nogen :)

   Gudstjenester