Frivillig

I Sct. Michaelis Kirke har vi mange frivillige, og vi kan altid bruge flere i forskellige meningsfulde opgaver. På jobbørsen kan du læse mere om, hvilke muligheder der nu er for netop dig.

Hvis der er noget, der har fanget din interesse, eller du gerne vil høre mere om de forskellige opgaver, er du velkommen til at kontakte én af os:

Kirke- og børnemedarbejder Malene T. Steffensen 5141 6413 eller malene@sct-michaelis.dk 

Kirke- og diakonimedarbejder Oline B. Kobbersmed 5141 6535 eller oline@sct-michaelis.dk.

Så kan vi få en snak om dine muligheder for en frivillig tjeneste indenfor det område du har særlig interesse for.

Søndagens gudstjenester

Der er mange frivillige involveret i alle gudstjenester. Det gælder fx til nadveruddeling, velkomst-team, kordegn, kirkekaffe og børnetræf. Lige for tiden er det i sær opgaven med at styre kirkens skærme, der godt kunne bruge flere frivillige. Det foregår med en fjernbetjening fra kirkebænken, så man deltager stadig i gudstjenesten ligesom alle andre.

Kirkefrokost

Kirkefrokost er en god måde at pleje menighedsfællesskabet på. Hvis du gerne vil være med til at tilrettelægge, hvordan vores kirkefrokoster skal være, så har vi god brug for dig. Der er mulighed for at blive en del af det bestående kirkefrokost-team, som køber ind, stiller an og vasker op. Medlemmerne af teamet skiftes til at varetage opgaven, så man er ikke bundet til at hjælpe til ved alle kirkefrokosterne. 

Praktisk medarbejder i køkkenet

Kan du lide at bage boller, kage eller andet og brygge kaffe, så vil vi gerne høre fra dig. Der er mulighed for at hjælpe til ved de forskellige arrangementer og evt. selv stå for dem. Det er helt op til dig at bestemme, hvor meget du vil involveres og være til stede under arrangementerne. Hvis du blot ønsker at stille en kage til rådighed er det helt fint. 

Børnetræf

Under prædikenen ved søndagens gudstjenester (bortset fra skoleferier) er der børnetræf for alle børn. Her er der som regel en fortælling ud fra søndagens tekst, sang, bøn og forskellige aktiviteter. Oftest er det frivillige, der står for denne opgave, og som har forpligtet sig på et antal gange pr. år.

Børnekirken

Børnekirken består af nogle frivillige børn, der arrangerer gudstjeneste for børn sammen med nogle voksne. Har du gode idéer til, hvordan budskabet om Jesus Kristus kan forkyndes til børn på en nærværende, relevant, sjov og anderledes måde, så vil børnekirken være noget for dig. Det kan også være at du hellere vil stå for noget af det praktiske i forbindelse med børnekirken, som f.eks. at stå for den lille forfriskning vi får efter gudstjenesten.

 

   De næste begivenheder