Internationale fællesskaber

VELKOMMEN!
I Sct. Michaelis Kirke kommer der mennesker fra rigtig mange forskellige lande. Det er en stor glæde, at vi kan samles på tværs af sprog, kulturer og grænser. Vi samles i den fælles bekendelse af Jesus som verdens frelser.

Internationale  aftner
Ca. fire gange i året inviterer vi til International Aften i Michaelisgaarden. Se datoer i kalenderen nedenfor.

Det er aftner med fællesskab på tværs af kulturer, religion og alder, hvor der er plads til mange forskellige mennesker. 

 

Vi begynder kl. 17 med aftensmad, hvor man kan tage mad med til det fælles tag-selv-bord. Efterfølgende er der program, som slutter med en lille aftensang og bibelfortælling. Til sidst er der kaffe, te og kage, før vi runder af og rydder op kl. 20.

 

Arabisk bibelstudie
"Den gode nyhed" er et arabisk talende fællesskab, der samles for at læse i Bibelen. Wessam Youssef fra Internationalt Kristent Center i Aarhus medvirker.

Der er også aktiviteter og bibelfortælling for alle børn.
Der serveres frugt, brød, kaffe og the.

 

 

Internationale gudstjenester
I Sct. Michaelis Kirke holder vi Internationale Gudstjenester to gange årligt: Pinsedag og sidste søndag i oktober. Begge dage er det klokken 10, hvor vi på en særlig måde lader forskellige stemmer og sprog komme til orde - samtidig med, at det primære gudstjenestesprog er dansk. Det er gudstjenester med særligt fokus på fællesskabet, også til den efterfølgende kirkekaffe.

 

Kontaktperson for de internationale aktiviteter i Sct. Michaelis Kirke

Kirke- og diakonimedarbejder
Oline Bøndergaard Kobbersmed
Mob: 51 41 65 32
Mail: Oline@sct-michaelis.dk

   Internationale aktiviteter